aboutus

Guangzhou QIDA Material & Technology Co., Ltd

Guangzhou QIDA Material & Technology Co., Ltd Guangzhou QIDA Material & Technology Co., Ltd Guangzhou QIDA Material & Technology Co., Ltd Guangzhou QIDA Material & Technology Co., Ltd Guangzhou QIDA Material & Technology Co., Ltd
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: QIDA
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~200
Ετήσιες πωλήσεις: 40000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2006
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
-01-
Εισαγωγή

Το υλικό Guangzhou QIDA & η Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ βρίσκονται στη ζώνη βιομηχανικής ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας, πόλη επιστήμης, Guangzhou, που καθιερώνεται το 2006 με το καταχωρημένο κεφάλαιο 20 εκατομμύρια yuan, το οποίο είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ενσωματώνει τα νέα υλικά και τη σχετική έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων, την κατασκευή και το μάρκετινγκ.

 

Παράγουμε κυρίως και παρέχουμε την υψηλής απόδοσης άμορφη λουρίδα κραμάτων, την κορδέλλα nanocrystalline, τη μαλακή ετικέτα AM, τα semi-hard μαγνητικά υλικά, τη λουρίδα ανοξείδωτου και τα προϊόντα μολυβδαίνιου. Τα προϊόντα μας καλύπτουν σε όλη τη χώρα και εξήγαγαν σε άλλες χώρες και περιοχές της Ασίας, της Ευρώπης, της Αμερικής και της Αφρικής.

 

Που εμμένουμε στην αρχή της ποιότητας πρώτα, ώστε να εξασφαλιστούν η ποιοτική σταθερότητα και η αποδοτικότητα των προϊόντων, εμείς περάσαμε ISO9001: πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2008 το 2007. Είμαστε κύριοι των ισχυρών και ικανοτήτων ανάπτυξης, το κέντρο Ε&Α ιδρύθηκε στο ίδιο χρόνο, και εκτελεί ενεργά το έργο έρευνας και ανάπτυξης σχετικό με την κατασκευή του εξοπλισμού και των νέων προϊόντων. Ιδιαίτερα η έμφαση σε έναν συνδυασμό διαδρομής ανάπτυξης τεχνολογίας παραγωγής, εκμάθησης και έρευνας, καθιέρωσε τις μακροπρόθεσμες σταθερές συνεταιριστικές σχέσεις στον τομέα της υψηλής απόδοσης άμορφης λουρίδας κραμάτων για τους μαγνητικούς αισθητήρες Acousto με το κεντρικά νότιο πανεπιστήμιο και Guangdong το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο. Έλαβε διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων, πρότυπα χρήσης και τα πνευματικά δικαιώματα λογισμικού τα τελευταία χρόνια, QIDA προσδιορίστηκαν ως επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας το 2006. Και κερδισμένος την υποστήριξη ειδικών κονδυλίων από το κράτος σημαντικά επιστημονικά και τεχνολογικά προγράμματα Ταμείων καινοτομίας και Guangdong το 2011, έγιναν σημαντικός προμηθευτής των άμορφων υλικών που χρησιμοποίησαν σε Acousto τις μαγνητικές ετικέτες. Το 2013, προσδιορίστηκε την πρώτη batch λίγης γιγαντιαίες επιχειρήσεις από Guangzhou Bureau της επιστήμης και της τεχνολογίας και της τεχνολογίας πληροφοριών.

 

Με τον προηγμένο εξοπλισμό, τα ταλέντα, τη θαυμάσια τεχνολογία, την άριστη ποιότητα και την καλύτερη υπηρεσία, κερδίζουμε την πλειοψηφία της εμπιστοσύνης και της υποστήριξης των πελατών. Θα θέλαμε ειλικρινά συνεργαζόμαστε με σας για να επιδιώξουμε την κοινή ανάπτυξη στο κοντινό μέλλον.

 

-02-
Ιστορία

Το 2005, η ομάδα Ε&Α που αναπτύσσεται επιτυχώς με τη μαγνητική ετικέτα eas

 

QIDA που καθιερώνεται το 2006

 

Πλήρες σύνολο άμορφης γραμμής παραγωγής κορδελλών που καθιερώνεται το 2008

 

Πλήρες σύνολο Semi-Hard μαγνητικής υλικής γραμμής παραγωγής που καθιερώνεται το 2010.

 

Πλήρες σύνολο γραμμής παραγωγής ετικετών AM που καθιερώνεται το 2012.

 

Η ετήσια ικανότητα έφθασε σε 1 δισεκατομμύριο το 2014.

 

Το 2015, προσδιορίστηκε ως «ανάπτυξης guangzhou του 2015 επιχειρηματικών έρευνας και όργανα» Για να επεκτείνουν τη γραμμή παραγωγής σε τέσσερις κατηγορίες εκατοντάδων των προϊόντων.

 

2016 αποστολές μέχρι 30 εκατομμύρια

 

 

-03-
Υπηρεσία


λογικές τιμές τα επαγγελματικότερα προϊόντα οι καλύτερες υπηρεσίες.

 

Έχουμε διάφορο ανεξάρτητο γραφείο Ε&Α, κυρίως αρμόδιο για τη δοκιμή της υλικών απόδοσης, της συχνότητας, του εύρους κ.λπ.

Η ομάδα Ε&Α μας consistes διάφορων υλικών μηχανικών, μηχανικών ηλεκτρονικής, μηχανικών λογισμικού και μηχανικών αυτοματοποίησης κ.λπ. Τα κύρια επιτεύγματά μας περιλαμβάνουν την ανεξάρτητη δυνατότητα ανάπτυξης της τεχνικής κατασκευής για την άμορφη κορδέλλα & τα semi-hard μαγνητικά υλικά και της πλήρους αυτόματης παραγωγής κ.λπ. ετικετών AM.

 

1. Απόδοση συναγερμών Reliabel

 

Η επιχείρησή μας έχει το πλήρες σύνολο άμορφων αντηχείων και μαγνητικής προκατειλημμένης τεχνολογίας παραγωγής. Ρυθμίζουμε την απόδοση των δύο υλικών ακριβώς στο καλύτερο που ταιριάζει με τη θέση στο στάδιο της παραγωγής ετικετών AM. Έτσι οι ετικέτες μας παρέχουν τη σημαντική απόδοση συναγερμών, και βελτίωσαν αποτελεσματικά την αποδοτικότητα της λιανικής ασφάλειας του s.

Προκειμένου να ικανοποιηθεί οι διαφοροποιημένες απαιτήσεις της ετικέτας AM, τα προϊόντα μας μπορούν να διαιρεθούν σε τρεις σειρές: QD ετικέτα με 3 αντηχεία, QD ο ΔΡ, QD ετικέτα με 1 αντηχείο.

 

2. Καλή εκτέλεση απενεργοποίησης:

 

Η εφαρμογή της ετικέτας AM είναι να εξασφαλίσει ότι οι ετικέτες έχουν την καλή εκτέλεση συναγερμών πριν μέσω του μετρητή ελέγχων, και δεν είναι συναγερμός μετά από απενεργοποιημένος από τις συσκευές απενεργοποίησης. Συνδυάσαμε τις διάφορες πραγματικές εφαρμοσμένες περιστάσεις των ετικετών AM κατά τη διάρκεια της παραγωγής, και σιγουρευόμαστε τις ετικέτες με την καλή εκτέλεση αντι-μείωσης, και έπειτα δεν είναι εργασία πάλι μετά από απενεργοποιημένος από τις τυποποιημένες συσκευές απενεργοποίησης.

 

3. Καλή συμβατότητα:

 

Οι ετικέτες AM πρέπει να λειτουργήσουν με την αντιστοιχημένη κεραία AM, η απόσταση ανίχνευσης είναι διαφορετική σύμφωνα με το διαφορετικό εμπορικό σήμα ή τους διαφορετικούς τύπους κεραιών. Το φάσμα συχνότητάς μας ελέγχεται σε 57.7KHz~58.3KHz με τις κεραίες καλύτερης ποιότητας, άλλες είναι 57KHz~59KHz με τις τυποποιημένες κεραίες.

Μερικές ετικέτες AM που παράγονται από άλλες επιχειρήσεις με τη χαμηλότερη συχνότητα ακρίβειας, γρήγορη απόδοση μείωσης, η απόσταση ανίχνευσης εκείνων των ετικετών θα γίνουν κοντές, και μπορούν τ να προστατεύσουν την ασφάλεια λιανοπωλητών s.

Η επιχείρησή μας ελέγχει προηγείται των άμορφων αντηχείων και της μαγνητικής προκατειλημμένης παραγωγής, ετικέτες που σφραγίζουν ακριβώς από τον εξοπλισμό αυτοματοποίησης υψηλής ακρίβειας, και εγγυώμαστε τη συχνότητα 57.7KHz~58.3KHz ετικετών ακριβώς, η οποία μπορεί συμβατό σύστημα με οποιαδήποτε κεραία AM στην αγορά χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

4. Καλή συνέπεια

 

Οι λιανοπωλητές είναι πολύ προσοχή για τη συνέπεια των ετικετών AM στις διαφορετικές batch κατά τη διάρκεια της μαζικής παραγωγής. Δεδομένου ότι η επιχείρησή μας έχει το πλήρες σύνολο άμορφων αντηχείων και μαγνητικής προκατειλημμένης τεχνολογίας παραγωγής, μαζί με τη σφράγιση και άλλες σχετικές τεχνολογίες. Έτσι μπορούμε πλήρως να εγγυηθούμε τη συνέπεια των ετικετών AM.

Δεδομένου ότι το ελαττωματικό ποσοστό των ετικετών AM είναι το σημείο κλειδί που αποφάσισε την αποδοτικότητα αντι-μείωσης, έτσι την ελεύθερη υπηρεσία αντικατάστασης προσφοράς επιχείρησής μας εάν οι ετικέτες AM μας στην κατώτερη ανίχνευση, την απενεργοποίηση και το συγκολλητικό κ.λπ.

-04-
Η ομάδα μας

Γιατί μας επιλέξτε;

 

1. Ο μιας στάσης προμηθευτής λύσης ασφάλειας, μπορεί να είναι βοήθεια εσείς για να κερδίσει χρόνο και δαπάνες.

 

2. Ο κατασκευαστής μας θα μπορούσε αυστηρά να ελέγξει την ποιότητα, και να κάνει το κόστος για να είναι ο ανταγωνιστικότερος.

 

3. Εύκολη λειτουργία, ελκυστικό σχέδιο.

 

4. Επαγγελματικές υποστηρίξεις τεχνικής και μεγάλη υπηρεσία.

 

5. Γρήγορη παράδοση και ασφαλής στέλνοντας τρόπος.

 

6. Παρέχοντας την άριστη προστασία για το σας εμπορευτείτε.

 

Στοιχεία επικοινωνίας